DAGELIJKSE KOST BIJ JE THUIS
Heb je altijd al eens samen willen koken met Jeroen Meus?
Goed nieuws: Vanaf nu leveren we Dagelijkse kost bij je thuis in een handige maaltijdbox, recht vanuit de gezonde keuken van Foodmaker. In je maaltijdbox zitten alle ingrediënten voor je favoriete gerecht. Jeroen legt je stap voor stap uit hoe je ze kan klaarmaken.
BESTELLEN
MEER INFO
FOODMAKER MAALTIJDBOXEN
Geen zin of tijd om te koken? We leveren onze gerechten kant-en klaar bij je thuis!

  • - Zoveel mogelijk groenten en kruiden van eigen velden
  • - Wij maken alles zelf in onze keuken.
  • - Zonder onnodige toevoegingen en geraffineerde suikers.
  • - Seizoensgebonden & lokaal
  • - Keuze uit meer dan 32 verschillende maaltijden en opties.
  • - Keuze uit vaste boxen of zelf samenstellen

BESTELLEN
MEER INFO
DE LEKKERSTE SALADES VOOR JE BARBECUE
Het is zover, vanaf nu mogen we weer met meerdere personen afspreken. De zon schijnt, dus het ideale moment om de barbecue aan te steken en samen met vrienden en familie te genieten. Om het je nog makkelijker te maken leveren we de salades voor je barbecue bij je thuis. Da's minder tijd in de keuken, meer tijd om samen te genieten op terras!
BESTELLEN
MEER INFO
ONZE RESTAURANTS
Kom jij ook genieten op ons terras zaterdag 8 mei? Van 14u tot 18u kan je een tafel reserveren op onze terrassen in Hasselt en Meir voor een gezellige apero! Bij jouw reservatie krijg je een apero box voor 4 met falafelballetjes, pitabroodjes, wortel-en raapsticks, hummus en muhammara. Drank kies je à la carte zodat jij en je terras buddies flexibel zijn.
RESERVEER
FDMKR - ACTIVE LIFESTYLE FASHION
De missie van Foodmaker is duidelijk: gezonde voeding voor iedereen beschikbaar en betaalbaar maken. Om die missie nog meer kracht bij te zetten, introduceren we een gloednieuw lifestyle brand. We proudly present… FDMKR! FDMKR staat voor een positieve mindset en levensstijl: draag zorg voor je lichaam, eet gezond, zondigen mag af en toe en beweeg regelmatig. Maar doe dat in stijl.
ONTDEK